Now Foods Apricot Kernel Oil 118ml, 100% Αγνό έλαιο από Βερίκοκο που είναι ένα αναζωογονητικό φυσικό έλαιο, ιδανικό για εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και την αποκατάσταση της υγιούς λάμψης του δέρματος

Now Foods Apricot Kernel Oil 118ml, 100% Αγνό έλαιο από Βερίκοκο που είναι ένα αναζωογονητικό φυσικό έλαιο, ιδανικό για εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και την αποκατάσταση της υγιούς λάμψης του δέρματος

Now Foods Apricot Kernel Oil 118ml, 100% Αγνό έλαιο από Βερίκοκο που είναι ένα αναζωογονητικό φυσικό έλαιο, ιδανικό για εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και την αποκατάσταση της υγιούς λάμψης του δέρματος

Εταιρεία: Now Foods

-35%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

10,70€   6,96€ 6.96 κερδίζετε 3.74€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 39,00€ και άνω έως 2kgr, ή από 50€ και άνω έως 4kgr, ή για επιλεγμένα προϊόντα

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Κατάσταση: Πρόωρα γηρασμένο δέρμα, ερεθισμένο δέρμα, ή ξηρά μαλλιά που έχουν την ανάγκη για μια φυσική θεραπεία.
 
Λύση: 100% Αγνό έλαιο από Βερίκοκο που είναι ένα αναζωογονητικό φυσικό έλαιο, ιδανικό για εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και την αποκατάσταση της υγιούς λάμψης του δέρματος. Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, το ευγενές αυτό έλαιο έχει άριστες ιδιότητες αποκατάστασης,  με αποτέλεσμα μαλακά, ακτινοβόλα μαλλιά, ενώ καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Παρόμοια σε δομή και λειτουργία με τα εκχυλίσματα αμυγδάλου, τα έλαια που προέρχονται από πυρήνες βερίκοκου, θρέφουν και ενυδατώνουν φυσικά το δέρμα.
  
Το έλαιο από τον πυρήνα Βερίκοκου είναι ψυχρά-συμπιεσμένο και διυλισμένο, από αποξηραμένους πυρήνες βερίκοκων. Έχει ανοιχτό χρώμα και ευχάριστη οσμή και χρησιμοποιείται σε κρέμες, βάλσαμο, λοσιόν και καλλυντικά.
 
Υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε και πολλές ιδιότητες σχετικά με την απαλότητα του δέρματος, το Apricot Kernel Oil είναι γνωστό για την ικανότητά του να διεισδύει στο δέρμα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
 
Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως το ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ, το Apricot Kernel Oil έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Α. Λόγω του ότι διεισδύει εύκολα στο δέρμα, είναι ιδανικό έλαιο για πρόωρα γηρασμένο, ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα. Οι άριστες απαλυντικές και ενυδατικές ιδιότητες του είναι επωφελείς για το πρόσωπο, τα χέρια και τα μαλλιά. Οι Βιταμίνες Α & C είναι απαραίτητες για το ώριμο, ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Το Apricot Kernel Oil βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητα, τη καθαρότητα και την ευκαμψία. Θρυμματισμένοι πυρήνες Βερίκοκου χρησιμοποιούνται συνήθως ως μάσκα προσώπου για να απαλύνουν το δέρμα.

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

Σχετικά Προϊόντα (1)

 
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα προϊόντα! Εγγραφή